Verkkokaupan käyttöehdot

YLEISET KÄYTTÖEHDOT

Toimistotukku Talkan verkkokauppa on tarkoitettu Suomeen rekisteröityjen yritysten ja yhteisöjen käyttöön. Asiakkaan tulee olla rekisteröitynä kaupparekisterissä (Y-tunnus) ja asiakkaan laskutus- ja toimitusosoitteet tulee olla Suomessa. Toimistotukku Talka Oy:llä on oikeus tarkistaa asiakkaan luottotiedot ennen verkkokaupan käyttöoikeuden myöntämistä.

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Lue rekisteriseloste tästä.

ASIAKKUUDEN REKISTERÖIMINEN

Voit hakea yrityksenne verkkokauppatunnuksia tästä. Käsiteltyämme hakemuksesi avaamme yrityksellenne verkkokauppaan käyttäjätunnukset. Lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi, kun olemme käsitelleet hakemuksesi. Verkkokaupan asiakkuus on ilmaista, eikä se velvoita sinua mihinkään. Talkan verkkokauppa asiakkaana pääset myös halutessasi postituslistallemme, jolla ilmoitamme uutuuksista ja tarjouksista.

MYYNTIERÄ

Verkkokauppa näyttää pienimmän mahdollisen ostoerän (kpl, pks, tms). Osassa tuotteista verkkokauppa pyöristää automaattisesti lähimpään mahdolliseen toimituserään. Toimistotukku Talkalla on oikeus pyöristää tilattu määrä lähimpään täyteen pakkauskokoon, jos poikkeama on vähäinen.

TILAUKSET JA TOIMITUKSET

Tuotteidemme toimitusaika on 1-4 työpäivää, tai sopimuksen mukaan esim. Talkan oma kuljetus. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme sinuun mahdollisimman nopeasti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

Tuotteiden toimitusmaksu on Porvoon kaupungin alueella (<10km) 12,50 euroa ja kaupungin ulkopuolelle toteutuneiden rahtikulujen mukaan käyttäen kulloinkin edullisinta jakelutapaa.

Laite- ja kalustetoimituksissa ovat rahtikulut tarjouksen tai sopimuksen mukaisia. Jälkitoimitukseen jäävistä, tuotevalikoimaamme kuuluvista tuotteista ei peritä uudelleen toimituskuluja. Tilauksia toimitetaan vain Suomeen.

TUOTETIEDOT

Verkkokaupan sisältämät tuotetiedot on saatu tuotteiden valmistajilta ja/tai maahantuojilta. Osa tiedoista on kyseiseen tuoteryhmään kuuluvia referenssitietoja tai viitteellisiä kuvia, jolloin toimitetun tuotteen ominaisuudet saattavat poiketa joiltakin osin verkkokaupassa esiintyvästä kuvauksesta. Toimistotukku Talka ei vastaa mahdollisista tuotetiedoissa esiintyvistä virheistä.

HINNAT JA MAKSUEHDOT

Kaikki hinnat ilmoitetaan arvonlisäverottomina, ja arvonlisäveron osuus lisätään tilauksen loppusummaan.

Verkkokaupan tilauksille sopimusasiakkaiden maksuehto on 10 pv netto. Viivästyskorko on 11%.                             

Voit myös maksaa verkkokaupan ostot myymälästä noudettaessa käteisellä ja Visa, MasterCard luottokortilla. 

TOIMITTAJAN VASTUU 

Toimistotukku Talka ei vastaa vahingoista, jotka asiakkaalle on mahdollisesti aiheutunut myydystä tuotteesta tai sen seurauksena, että tilausta ei ole otettu vastaan tai että tuotetta ei ole toimitettu toimitusehtojen mukaisesti. 

Painoteknisistä syistä tuotteiden värit saattavat poiketa kuvaston väreistä. Toimistotukku Talka ei vastaa yrityksen ulkopuolisten tapahtumien (sota, luonnonmullistus, vienti- tai tuontikielto, viranomaisen päätös, yleisen liikenteen häiriintymisestä) nk. force majeure -syiden aiheuttamista häiriöistä Toimistotukku Takan normaaliin toimintaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin, kuten tuotteen saatavuuteen ja valikoimista poistumiseen liittyvissä seikoissa. Monessa tapauksessa voimme tarjota toista, vastaavaa tuotetta.

REKLAMAATIOT

Mikäli olemme toimittaneet väärän tai viallisen tuotteen, tulee asiasta ilmoittaa viipymättä (7 vrk:n kuluessa) asiakaspalveluun kirjallisesti myynti@talka.com  Reklamaatioilmoituksen tulee sisältää tilausnumero ja yhteystietosi.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja pakkauksen ehjä. Hyvitys maksetaan, kun olemme tarkastaneet palautettavan tavaran myyntikelpoisuuden. Palautusoikeus ei koske sellaisia tuotteita, jotka on erikseen tilattu tai muokattu asiakkaalle.

Toimistotukku Talka voi muuttaa myyntiehtoja tiedottamalla niistä verkkokaupassaan. Tilaushetkellä noudatetaan kulloinkin voimassa olevia hintoja ja myyntiehtoja.

Yritysasiakkaiden kohdalla noudatamme yleisiä yritysten välisen kaupan ehtoja.

TAKUUT

Toimistotukku Talka noudattaa tuotteiden valmistajien ilmoittamia takuuehtoja.

Ehdot päivitetty 29.8.2022