Kierrevihko A5/80 EKO | Toimistotukku Talka Oy
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Loppu

Kierrevihko A5/80 EKO

Laadukas kotimainen kierrevihko. 7×7 mm ruudutus, 80 lehteä. 60g paperi. Neljän kansiaiheen lajitelma. Tuotteella on Joutsenmerkki ja Avainlippu.
ECO KIERRÄTYSKARTONKI
Vihkon kannet ovat kotimaista kierrätyskartonkia. Pääraaka-aine on sahojen sahanpuru, jota on täydennetty ruskealla kierrätyspahvilla. Kun sahanpuru ja
pakkauspahvi hyödynnetään näin, niin vältetään niiden poltto. Hiili sidotaan tällä jatkojalostuksella sen sijaan, että se esim. poltettaisiin taivaan tuuliin.

JOUTSENMERKILLINEN PAPERI
Kotimainen joutsenmerkillinen, parannettu, hieman hiokkeellinen paperi. Paperi kestää tussia paremmin, kuin tavallinen valkoinen paperi. Kauniin ja luonnollisen väriselle paperille on miellyttävä kirjoittaa.

SUOMALAINEN SUUNNITTELU
EKO vihkojen kannen kuosisuunnittelija on muotoilija Laura Gröndahl.

KOTIMAINEN VALMISTAJA
Vihkot valmistetaan Suomessa ja raaka-aineet valitaan mahdollisimman läheltä. Suomalaisen vihkotehtaan hiilijalanjälki on häviävän pieni suuriin
ulkomaisiin valmistajiin verrattuna. Kansipainatukset on suunniteltu mahdollisimman paljon luontoa säästäviksi, painatus vain 1 värillä. Vihkojen tuotannosta mahdollisesti syntyvä II-laatu lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Kiitos kun suosit ympäristömerkittyjä ja lähellä tuotettuja tuotteita.

50 kpl/ltk.
035811
Yksikkö
kpl
Myyntierä
1.00