Police kankainen kasvomaski Näytä suurempana

Police kankainen kasvomaski

PTMS0026_6-1

kpl

1.00

Uusi tuote

Musta kankainen POLICE-kasvomaski yksittäin pakattuna kartonkirasiassa. Maski on uudelleenkäytettävä, materiaali 100% puuvillaa. Pehmeät elastiset nauhat takaavat miellyttävän käytön. Hengittävä, suojaa tehokkaasti pisaroilta, eikä kosteutta muodotu käytettäessä. Kaksikerroksinen suodatus, laaja kasvojen peittävyys.

Voit käyttää maskin uudelleen kun se on pesty 90-asteisessa vedessä. Uudelleenkäyttökerrat max 30.

[PTMS002661]

Tiedot

Tiedot

Kankaasta valmistetut maskit voivat vähentää hengitysteistä ympäristöön leviäviä pisaroita ja siten maskia käyttävä voi suojata muita ihmisiä. Huomioithan, että kangasmaskimme eivät ole henkilönsuojaimia tai kirurgisia nenä-suusuojaimia eivätkä ne anna varmaa suojaa esimerkiksi koronavirusta vastaan. Jos sinulla on tarve suojata itseäsi virukselta, sinun tulee hankkia tähän käyttötarkoitukseen soveltuva hengityssuojain.

Käyttöohje: Pue kangasmaski aina puhtain käsin ja vältä sen koskettelua käytön aikana. Kangasmaski tulee riisua koskettaen vain kuminauhoihin ja se tulee laittaa pesuun välittömästi käytön jälkeen tai laittaa muovipussiin. Pese kädet ja kangasmaski jokaisen käytön jälkeen.

Pesuohje: Pesu vähintään 60°C jokaisen käytön jälkeen. Vaihtoehtoisesti voit keittää maskia 5 minuuttia vedessä, johon on lisätty hieman pyykinpesuainetta. Muotoile kangasmaski kosteana. Suosittelemme tuotteen pesua ennen käyttöä.

Materiaali: kaksikerroksinen puuvilla maski

VAROITUS: Kangasmaski tulee poistaa kasvoilta, mikäli sen kanssa on vaikea hengittää. Tuotetta ei saa käyttää, mikäli henkilöllä on hengitysvaikeuksia. Vain aikuisten käyttöön.

Valmistusmaa: Intia